BESØKSADRESSE:

Vestre Karmøyveg 569, 4274 STOL
Telefon 91102186

Åpningstider:
Mandag: 14.00 - 20.00
Tirsdag: 14.00 - 20.00
Onsdag: Stengt
Torsdag: 14.00 - 20.00
Fredag: 14.00 - 20.00
Lørdag: 12.00 - 17.00
Søndag: Stengt

MAILADR: bruktoggront@gmail.com

lørdag 26. mars 2011

på tapetet i vår

 Da vi fikk boken Bisou fra Eijffinger for et par dager siden, ble det vår! Denne boken har tapeter i samme kvalitet og utførelse som Pip-boken, og kommer til å bli brukt flittig av meg, og sikkert mange andre møbeltapetserere (i ordets rette forstand...). Det er bare så mange nydelige tapeter der, fra det helt sarte og romantiske til de VELDIG fargesterke. Jeg har allerede bestilt meg noen, og gleder meg til jeg får dem om et par uker.

søndag 6. mars 2011

Litt bilder

Lenge siden jeg har laget noen innlegg nå, og det er bare så travelt for tiden. Jeg har glemt å ta bilder av det som skjer, så det er ikke så mye jeg har å vise. Tok et bilde av denne turkise hyllen, bare fordi den er turkis. De fleste jeg lager er hvite, så da blir det ikke tatt bilder (trenger liksom ikke en mappe full av like bilder...) men innimellom er det heldigvis en og annen i farge. Denne kunden bestilte like godt to på en gang, en i hvit og en i turkis, og hentet dem i går. Håper du blir fonøyd, Åse!En annen kunde har også bestilt to stk i denne utførelsen, som heter "Lilly", og hun skal ha en i hvitt og en i barbierosa. Det gleder jeg meg til, for rosa hylle har jeg ikke malt tidligere. Ser ut som om det begynner å bli en trend å bestille to i slengen, en til kjøkkenet og en til barnerommet. Veldig smart for de som skal ha hyllene sendt, for på den måten kan en klare seg med èn stk porto på kr 160,-. Norgespakke går opp til 10 kilo, og hyllene ligger på ca 4,5 kilo pr stk, så det passer ypperlig å sende to i en pakke.

I dag, på denne strålende vakre søndagen, blir det også maling hos meg. Har noen hyller som skal være ferdige neste uke, så her er det bare å stå på.
Det ble visst bare et bilde, men lover å komme sterkere tilbake...

fredag 4. mars 2011

KundebilderJeg har laget en ny fane på bloggen. Den heter "kundebilder" og der vil vi samle bilder kunder sender meg av bl.a tallerkenhyller, redesignede møbler og veggdekor. Så har du en hylle eller et møbel vi har laget eller redesignet, vil vi gjerne ha bilder av hvordan det ble hjemme hos deg.

Ellers vil jeg benytte sjansen til å si tusen takk for alle oppdragene, det er travelt men givende med så mange kunder. Håper alle blir glad for og glad i hyllene vi lager. Hver enkelt lages med omhu og kjærlighet. Hvis du ikke er fornøyd, vil vi gjerne høre det også. Vi gjør det vi kan for å få fornøyde kunder.


NB!
Det ligger en tallerkenhylle vi har laget til salgs på Finn til en mye høyere pris enn vi tar, så det er lurt å bestille direkte fra Brukt og Grønt om dere ønsker en tallerkenhylle fra oss. ;-)
Send meg en mail på laila.rasmussen@haugnett.no eller ring meg på mobil 47850507.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...