BESØKSADRESSE:

Vestre Karmøyveg 569, 4274 STOL
Telefon 91102186

Åpningstider:
Mandag: 14.00 - 20.00
Tirsdag: 14.00 - 20.00
Onsdag: Stengt
Torsdag: 14.00 - 20.00
Fredag: 14.00 - 20.00
Lørdag: 12.00 - 17.00
Søndag: Stengt

MAILADR: bruktoggront@gmail.com

torsdag 26. januar 2012

Brrr, så kaldt!

Jeg maler og maler, mens jeg fryyser...Noen malinger liker ikke kulde, har jeg funnet ut, men vi får ta tida til hjelp.


Jeg har hentet noen Designers Guildtapeter i Haugesund i dag. En av dem skal jeg bruke i det grå skapet.

Gleder meg til at det er ferdig (sånn at jeg kan begynne på neste prosjekt, hehe...)


I dag har jeg også fått malt understellet til det nye salongbordet vårt, inspirert av Hennie Interiør, designet av meg, sveiset av den flinke mann min, malt av meg, eikeplank funnet på en låve, tilpasset av min kjære pappa, vasket og oljet av meg. Et skikkelig samarbeid med andre ord. Gleder meg til å vise dere. Legger ved et bilde av plankene... Fint "hull" som selvfølgelig skal inkorporeres i designet.

Klem fra Laila

PS. beklager de dårlige bildene mine, blogger liker visst ikke mobilbildene mine. Innlegget ser fint ut på mobilen, men ikke på pc'en. Noen som vet hvorfor? Under her har jeg et bilde lagt inn via Blogger for Android (til høyre), og det samme lagt inn på Facebook, lastet ned til pc-en derfra og så lagt inn via pc på blogger (til venstre). Hvorfor blir det så stor kvalitetsforskjell? Bare for at jeg ikke skal blogge på mobilen??
søndag 22. januar 2012

Prosjekter.

Prosjekt en:
Farge nr en er ferdig. Det måtte tre strøk til for å dekke det blå. Egentlig er det veldig fint i denne fargen, men jeg får fullføre planen. I dag fjernet jeg glasset for å slippe å skrape flere ganger. At jeg ikke tenkte på det før... Mye enklere. Ihvertfall til det skal i igjen.


 Fargen er Marrakesh fra Jotun, malingen er Butinox for treverk i glans 40. 
Malingen er våt enkelte steder, har tatt av låsskilt i dag, så det måtte males.


Prosjekt to:
Skuffene skal stå i en skjenk med glasskap. Dette er fra vel rundt 60-tallet.
Det er palisander, egentlig veldig stilig slik det var, hadde det ikke vært for en stor skade i den ene siden som måtte sparkles, hadde jeg bare mattet det ned og oljet det på ny. Blyglassvinduene har jeg tatt ut, det var en kløyv i det ene. Nå blir det klart glass slik at en kan se innholdet bedre. Flott tapet er bestilt. men har en ny idé, så vi får se...


Farge Sober fra Jotun, malingen er Scanox' Trestjerner gulvmaling.
her har jeg brukt Jotun sperregrunning for å sperre for at palisanderfargen smittet gjennom malingen. Derfor er det ganske ujevn dekning enda. men det blir bra med et strøk eller to til.

fredag 20. januar 2012

Det går da framover...

Først og fremst må jeg bare beklage de fæle orange fargene i bildene, det er gjenskinn fra veggene kombinert med en mobil som ikke akkurat liker seg i dårlig lys. Jeg må få tatt bilder med kameraet før jeg gjør noe mer.

Jeg har endelig fått grunnfargen til å dekke det blå, og neste trinn blir et strøk eller to med farge to, før jeg "vasker" på siste fargen. Så skal det et par tapeter på, og jeg har funnet ut at det er dumt å være impulsiv, tapetene kommer nemlig ikke før om to uker. Bummer... Men du som jeg gleder meg til det er ferdig.


Klem fra Laila

tirsdag 17. januar 2012

Teaser

Dette skal bli et skap ;-)


Nydelige perlemors- og steintapeter fra Omexco. <3Klem fra Laila

mandag 16. januar 2012

Gammelt skap blir nytt.

Er ikke dette et flott, gammelt skap? Her har jeg pusset og sparklet et par sprekker.Jeg elsker glassdøra med den fine tredekoren på dette skapet. Det blir en tapet inni tror jeg... Har noen ideer, og det er ikke lett å bestemme seg. Her er underdelen med skuffene. Har pusset med pussemaskin og fått bort mye blått. Ble nesten finere med malingsrester enn da det var helt mørkeblått...Topplaten hadde en vannskade, så her har jeg fjernet et stykke skadet finér og sparklet. Må nok et par lag til før det blir perfekt.
 

Slik var skapet da jeg kjøpte det...

Han som leide lakkverkstedet av oss, var visst litt framsynt. Tangerine Tango på veggene, jo. Blir litt mye for min del, kjenner jeg... En pute, eller lite møbel kanskje, men hele veggene? Næh!!

mandag 9. januar 2012

En liten sniktitt inn...

Nå er det ikke lenge igjen til jeg åpner butikk i mine gamle lokaler i Strandavegen 15. Her er en liten titt på lokalitetene. Jeg er veldig godt fornøyd, spesielt med at vi klarte å ta vare på buen i dette vinduet.
Husk å melde deg på konkurransen under her. Jeg trekker vinnerne på åpningsdagen!


torsdag 5. januar 2012

Nå nærmer det seg

Husker dere dette innlegget? Nå nærmer det seg! Det ble dessverre ikke noe av sist jeg snakket om det, men nå som jeg snart åpner butikken i Strandavegen igjen, så tenkte jeg å få bestilt. Hva jeg skal bestille? Jo, maskinen i innlegget fra 2010 lager lekre ben til møbler. Gleder meg til å få brukt noen av disse på noen redesign.


Jeg tenkte å kombinere noen av de gamle møblene jeg har på lager med nye, lekre ben i metall. Gleder meg til de kommer. Har du noen prosjekter du ønsker nye ben til? Mail meg en forespørsel.

onsdag 4. januar 2012

Konkurranse

Frøken Teens rom
Snart åpner jeg min nyoppussede butikk i Strandavegen 15 etter over et års fravær. Her var det mer galt enn vi trodde, og det tok lang tid å tørke ut og fikse feilene. Men nå er alt tørt, soppfritt og ikke minst nyt og fint, så nå gleder jeg meg til å flytte inn.
Butikken på Langåker fortsetter som før.

I den forbindelsen vil jeg gjerne gi noen av våre tålmodige kunder og blogglesere en premie.
Vi trekker ut tre veggdekorer i vinyl til tre heldige vinnere.
Valgfri tekst (eller motiv) i forskjellige størrelser.

Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar, enkelt og greit. Skriver du en anonym kommentar, må du legge igjen en e-postadresse, slik at det blir enklere å finne deg igjen.
(evt et kallenavn, og så sende meg en mail på laila.rasmussen@haugnett.no der du underskriver med samme navn)

Lykke til!
Trekning 1. februar.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...