BESØKSADRESSE:

Vestre Karmøyveg 569, 4274 STOL
Telefon 91102186

Åpningstider:
Mandag: 14.00 - 20.00
Tirsdag: 14.00 - 20.00
Onsdag: Stengt
Torsdag: 14.00 - 20.00
Fredag: 14.00 - 20.00
Lørdag: 12.00 - 17.00
Søndag: Stengt

MAILADR: bruktoggront@gmail.com

torsdag 30. august 2012

Vinyldekor på vegg? Ikke bare...

Hva med  dekorere andre ting enn veggene? De fleste som kommer innom lurer på om jeg kan lage vinyldekor i diverse utforminger. Og som regel skal de ha det på en vegg. Men man kan selvfølgelig dekorere mye annet enn vegger. hva med siden av et skap? 

 

Eller en gammel glassrute, et Norgesglass, et speil, rammer o.l? Jeg har dekorert utrolig masse rart med vinyldekor, og det er en utrolig enkel måte å fornye ting på.

 
Det er mye man kan gjøre med en tekst... Et konfirmasjonsbilde med navn på konfirmant og datoen det skjedde. Eller dåpsdagen, bryllupsdagen eller en annen viktig dato.  En oppskrift på hetta over komfyren. 

Jeg skal vise flere eksempler, men har ikke så mange bilder på denne pc'en.
Det trenger ikke å være ord heller... Diverse symboler og enkle bilder er også stilig. Et hjerte på dodøra for eksempel, er noe alle forstår. Stilige høyhælte sko på et skoskap, eller som dekor på et speil i gangen?
Gulv, vegger, tak, vinduer, møbler, biler... Ja, det meste kan dekoreres med Vinyl.

onsdag 29. august 2012

Litt nyheter og endringer av åpningstider.

Det ser ut til at de fleste innleggene mine starter med en beklagelse...
Jeg er en veldig dårlig blogger, men håper det vil bedre seg nå som høsten er her. Tror jeg, tralala ;-) Jeg har visst lovet det tidligere også.

Iallefall, jeg har nyheter...

Den første gjelder butikken på Langåker, hvor vi vil ha utvidede åpningstider, vi begynner med september som prøvemåned, så ser vi etterhvert om det blir slik, eller om vi endrer tidene igjen.
Åpningstidene på Langåker blir i september:
Mandag - Fredag 14.00 - 20.00
Lørdag 12.00 - 15.00

Husk også at du kan få veggdekor i ønsket design. Du får det som DU vil ha det. Enten det er et sitat du har sett hos andre, eller noe som er spesielt for deg og dine...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...