BESØKSADRESSE:

Vestre Karmøyveg 569, 4274 STOL
Telefon 91102186

Åpningstider:
Mandag: 14.00 - 20.00
Tirsdag: 14.00 - 20.00
Onsdag: Stengt
Torsdag: 14.00 - 20.00
Fredag: 14.00 - 20.00
Lørdag: 12.00 - 17.00
Søndag: Stengt

MAILADR: bruktoggront@gmail.com

torsdag 3. februar 2011

Endelig...


I sommer, da butikken var nystartet og ambisjonene var skyhøye, kjøpte jeg inn flere tapeter, maling og stoffer jeg skulle bruke i forskjellige prosjekter. Møbler skulle friskes opp med maling og tapet. Jeg malte et par dukkesenger som jeg sydde madrasser til i polkadottstoff, og så gikk jeg tom for tid... Det var så mye annet å gjøre. Jeg har helst malt små hyller og bord, ting som ikke tar så lang tid, og ikke krever så mye plass. Nå om vinteren står jeg med prosjektene i stua, så da sier det seg selv at de helt store møblene må vente.
Jeg kjøpte dette lille nattbordet i september og hadde store planer om å shine det opp og få fram potensialet jeg så i det. Jeg likte formen og jeg likte håndtakene, men jeg likte IKKE fargen eller treverket. Furu er vel ikke det store lenger. Siden har det stått som en stygg andunge i butikken, og ingen har sett potensiale nok i det til å ville redde det.

Nå har jeg dratt dette og flere andre små møbler hjem, og startet aksjon "den stygge andungen" Du vet, lage noe vakkert av noe stygt. Nå er det mange bloggere som gjør dette, og jeg synes det er fantastisk at folk begynner å tenke mer og mer gjenbruk. Jeg kan forresten melde at det også er flere som tenker som meg for tiden:

At gult er kult...

...og at en bit Pip-tapet frisker opp det meste. Jeg liker at andre liker det jeg liker (!) altså, men jeg skulle ønske jeg hadde gjort det da jeg planla det, slik at jeg hadde vært først ute og ikke hermegåsa som nå. Hehe, det er vel slik vi alle er, vi vil helst ha tenkt ut alt selv. Og jeg må vel bare krype til korset og innrømme at bloggbilder av møbelprosjekter i samme stil og farger som dette, har gjort at jeg endelig har fått gjort noe med forskjellige ting. Det ble jo akkurat så fint som jeg hadde tenkt!

Tapeten jeg har brukt er den lyseblå Pip tapeten med sommerfugler, og i skuffen har jeg limt en bit av den prikkete med roser. Fargen på malingen heter LYKKE, og jammen blir man litt happy av å se på dette nattbordet. Iallefall jeg! (men det kan jo hende det er fordi jeg er ferdig med nok et skritt i veien gjennom oppussingsjungelen min...?)

Har planer om flere, men da med andre farger på nattbord/kommoder. Det blir rosa, grønt og blått på penselen min i nærmeste framtid... Jeg vet at det er mange som lengter etter vår, og da hjelper glade farger på. Her har du våren, fiks ferdig med kirsebærblomster og sommerfugler, i møbelform:


Laila

4 kommentarer:

 1. Sjønnt det var blitt Laila, me like..har noe tapet av pip som venter på å bli brukt..

  Og det er like fint om noen andre har noe lignende, blir aldri helt likt likevel.

  Klem

  SvarSlett
 2. Kjempefin ble den :-) Form, farge, mønster - alt!!!

  SvarSlett
 3. Hei hei!*smile*
  ....denne ble utrolig flott altså!Skikkelig lekker*smile*

  SvarSlett
 4. Åh, så nydelig. Flinke du!
  :) Susanne

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å sende meg en hyggelig kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...