BESØKSADRESSE:

Vestre Karmøyveg 569, 4274 STOL
Telefon 91102186

Åpningstider:
Mandag: 14.00 - 20.00
Tirsdag: 14.00 - 20.00
Onsdag: Stengt
Torsdag: 14.00 - 20.00
Fredag: 14.00 - 20.00
Lørdag: 12.00 - 17.00
Søndag: Stengt

MAILADR: bruktoggront@gmail.com

søndag 6. mars 2011

Litt bilder

Lenge siden jeg har laget noen innlegg nå, og det er bare så travelt for tiden. Jeg har glemt å ta bilder av det som skjer, så det er ikke så mye jeg har å vise. Tok et bilde av denne turkise hyllen, bare fordi den er turkis. De fleste jeg lager er hvite, så da blir det ikke tatt bilder (trenger liksom ikke en mappe full av like bilder...) men innimellom er det heldigvis en og annen i farge. Denne kunden bestilte like godt to på en gang, en i hvit og en i turkis, og hentet dem i går. Håper du blir fonøyd, Åse!En annen kunde har også bestilt to stk i denne utførelsen, som heter "Lilly", og hun skal ha en i hvitt og en i barbierosa. Det gleder jeg meg til, for rosa hylle har jeg ikke malt tidligere. Ser ut som om det begynner å bli en trend å bestille to i slengen, en til kjøkkenet og en til barnerommet. Veldig smart for de som skal ha hyllene sendt, for på den måten kan en klare seg med èn stk porto på kr 160,-. Norgespakke går opp til 10 kilo, og hyllene ligger på ca 4,5 kilo pr stk, så det passer ypperlig å sende to i en pakke.

I dag, på denne strålende vakre søndagen, blir det også maling hos meg. Har noen hyller som skal være ferdige neste uke, så her er det bare å stå på.
Det ble visst bare et bilde, men lover å komme sterkere tilbake...

3 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Hei, sjekk ut denne linken!
  http://bruktbutikkguiden.blogspot.com/

  SvarSlett
 3. Hallo:)
  Takk for koselig kommentar på stemplene mine...vi får se hva de skal brukes til...noe blir det etterhvert...har så mange prosjekter på en gang:)
  klemklem og ha en fin vårdag..

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å sende meg en hyggelig kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...