BESØKSADRESSE:

Vestre Karmøyveg 569, 4274 STOL
Telefon 91102186

Åpningstider:
Mandag: 14.00 - 20.00
Tirsdag: 14.00 - 20.00
Onsdag: Stengt
Torsdag: 14.00 - 20.00
Fredag: 14.00 - 20.00
Lørdag: 12.00 - 17.00
Søndag: Stengt

MAILADR: bruktoggront@gmail.com

lørdag 15. oktober 2011

Oktober allerede... Venter jo fortsatt på sommer...Jeg beklager at det er litt lite liv her inne for tiden. Tiden flyr, og plutselig var det visst oktober.
hva skjedde med sommeren? Nå var det vel tendenser det den der ene helga i april og den siste helgen i september, men var det alt, liksom???
Nå nærmer altså jul seg med stormskritt, bare to mnd og en uke (ca) igjen. På tide å begynne å planlegge, kanskje? Jeg startet i dag, ved å kjøpe den første Colaen med julenisse på..
Har du begynt å tenke på jul? Disse sausenebene er flotte å fylle med svibler og mose.


Hmm, nå fikk jeg litt problemer med å snu disse bildene, men vi har iallefall noen gamle tapeter som selges pr meter. Fiine tapetene! Ramm en inn, tapetser et møbel, bruk som innpakningspapir, her er det bare fantasien som trenger å settes i sving.

Elsker fargene i den første her!

Fine blomster

Friske farger!

Roosa!

Sart og søtt!

Den andre september fikk mamma sin Shiba forresten én valp. Til gjengjeld var det en stor gutt. Han måtte få litt jordmorhjelp, da Shiba ikke klarte å bite over navlestrengern, men var sterk og klarte seg helt fint til tross for strabasene i begynnelsen av livet. Han trener for tiden på å bli husren, og venter på å få en ny familie. Er du på jakt etter en flott tibbegutt, ta kontakt med min mor på 91102186 eller ta en tur innom butikken i åpningstidene, hun er som regel alltid i nærheten.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å sende meg en hyggelig kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...