BESØKSADRESSE:

Vestre Karmøyveg 569, 4274 STOL
Telefon 91102186

Åpningstider:
Mandag: 14.00 - 20.00
Tirsdag: 14.00 - 20.00
Onsdag: Stengt
Torsdag: 14.00 - 20.00
Fredag: 14.00 - 20.00
Lørdag: 12.00 - 17.00
Søndag: Stengt

MAILADR: bruktoggront@gmail.com

onsdag 21. mars 2012

Bare to små uker til...

Har litt dårlig samvittighet for at det skjer lite her på bloggen og i butikken på Åkra. Men det skjer mye i kulissene, jeg maler møbler stort sett hver dag. Butikken på Åkra har fått strøm og er klar til innflytting. Gleder meg til å få møbler og alt annet bort i butikken og endelig åpne dørene. og jeg har det travelt! Mye å ferdigstille og så kort tid... Men nå begynner det altså å nærme seg, bare to uker igjen til åpningsdagen! 

Se den fine boksen med flere rom jeg har funnet til å oppbevare kaffe/sjokolade/tepadsene mine i... Fra Kid, hvis noen andre trenger en. Man kan skrive hva som er oppi med kritt på de små tavlene foran.


FØRSTE ÅPNINGSDAG blir TIRSDAG 03.04. kl 13.00-18.00
...bare to mnd forsinket...
Det blir åpent samtidig i begge butikkene:
tirsdag, onsdag og torsdag fra kl 13.00 til kl 18.00, og ellers etter avtale. Ring June Lise på 91102186 for butikken på Langåker
 Ring Laila på mobil 47850507 for butikken på ÅkrehamnNYHETER:


VINYLDEKOR:
Jeg har fått meg ny pc med topp programvare for design, slik at jeg kan begynne å bruke min nye vinyldekormaskin. Jeg har importert veggord og -dekorasjoner fra USA i mange år (siden 2007) og var en av de første i Norge som tilbød de ekte vinylordene, og nå begynner jeg å lage mine egne. Da blir ventetiden mye kortere, og kvaliteten blir den samme.
Dette er overføringsmerker i vinyl som sitter godt ikke klistremerker i plast man bare limer på, disse strykes fast med et strykeverktøy som følger med gratis til hver bestilling.
Oversikt over egen design følger etterhvert, det er allerede noen eksempler inne på fanen veggdekor, mer kommer etterhvert som jeg får alt inn på den nye pc-en. Jeg designer selvfølgelig også det du vil ha!!
 Jeg har alltid svart, hvit og grå vinyl på lager, men jeg kan skaffe en mengde farger, så her er det bare å sette fantasien i sving.
Husk å melde deg på konkurransen, jeg trekker ut tre vinnere på åpningsdagen!METALLBEN  TIL  MØBLER:
Disse er som jeg nevnte i et tidligere innlegg bestilt, men det tar lang tid å få dem hit, så det vil nok ta iallefall en mnd til før de ankommer. Jeg gleder meg, har noen prosjekter klare til benmontering og flere ideer i hodet som skal settes i verk etterhvert. Dersom noen skulle være interesserte i å kjøpe ben og lage noe med, så har jeg fortsatt noen igjen. Jeg har i første omgang bestilt tre forskjellige design, flere kommer etterhvert. 


Design 1: 
H73xB22cm 
Snirklete dekor med ender som dekker litt av kanten på bordplate/skapsider, fine til spisebord, skrivebord eller skap man vil få opp i høyden. 
 


Design 2:
H30xB19cm
Snirklete dekor som passer til kommoder, sofa, salongbord osv


Design 3:
H30xB18,5cm
Stramme linjer som passer til kommoder, sofa, salongbord osv
 
Beklager at bildet er opp/ned, men dere ser den iallefall. 


Nå må jeg gå og få malt litt, slik at jeg klarer å holde tidsskjemaet og åpne om bare to uker!!
Snakkes!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å sende meg en hyggelig kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...