BESØKSADRESSE:

Vestre Karmøyveg 569, 4274 STOL
Telefon 91102186

Åpningstider:
Mandag: 14.00 - 20.00
Tirsdag: 14.00 - 20.00
Onsdag: Stengt
Torsdag: 14.00 - 20.00
Fredag: 14.00 - 20.00
Lørdag: 12.00 - 17.00
Søndag: Stengt

MAILADR: bruktoggront@gmail.com

søndag 25. mars 2012

Gamle dører...

Jeg har en del gamle dører for salg. De er fine til dekorasjon, f.eks som sengegavl eller bordplater. De er også fine til å "fylle ut" tomme hjørner i huset.


Jeg har valgt å bruke en av dem, en gammel hollenderdør som utgangspunkt for disken jeg skal ha i butikken. Døren og deler fra en 90-talls skrivepult, noen lister, alt gjenbruk, samt et par plankebiter, noen pynteklosser for vindu og en hobbyplate som var nye ble dette en riktig flott kjøpmannsdisk synes jeg. Pappa har bygget den. Ble den ikke fin? Det venstre speilet er bare halvvasket på bildet, slik at dere ser at det ikke alltid er så ille som det ser ut ved første øyekast. For denne døra så ILLE ut. Klosser og alt nytt treverk skal males, men ikke selve døra. Den skal få beholde både farger og sjarm. Tror jeg, tralala... Hadde ikke dette vært en fin front på en kjøkkenøy, forresten?

Nå venter jeg spent på om en kjenning klarer å finne noen fine gulvbord jeg kan bruke til topplate. Jeg har fått "oppskrift" på hvordan de proffe restauratørene elder gulvbord, så det skal prøves. Det innebærer grus og føtter... hehe, dere skjønner sikkert tegninga...

HUSK KONKURRANSEN. Jeg trekker ut tre vinnere av veggdekor i vinyl. Du bestemmer selv hva det skal stå, og hvordan det skal se ut. Tre vinnere, tre størrelser. Lykke til. Trekkes tirsdag 03.04.12

2 kommentarer:

 1. Dette blir jo topp!!
  Ja, det er det jeg sier, -gjennbruk og atter gjenbruk
  Med litt fantasi og kreativitet kan det bli flottere enn før!
  Gleder meg til å se den ferdig!
  Klem

  SvarSlett
 2. Så kreativt! Det kaller jeg gjenbruk i ny form. Ser kjempebra ut. Spent på sluttresultatet. Gleder meg til å følge med!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å sende meg en hyggelig kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...