BESØKSADRESSE:

Vestre Karmøyveg 569, 4274 STOL
Telefon 91102186

Åpningstider:
Mandag: 14.00 - 20.00
Tirsdag: 14.00 - 20.00
Onsdag: Stengt
Torsdag: 14.00 - 20.00
Fredag: 14.00 - 20.00
Lørdag: 12.00 - 17.00
Søndag: Stengt

MAILADR: bruktoggront@gmail.com

lørdag 1. januar 2011

Irriterende motefarger!

Når jeg velger farger, er det utifra at jeg liker dem, at jeg finner fargekombinasjoner jeg trives med. Jeg kan ha fått inspirasjon fra andre, fra magasiner og nettsider... Men når en farge blir MOTE, da butter det litt imot, jeg får straks lyst til å finne en annen farge. Joda, det er flott å klare å finne det man leter etter, det er jo synd å skulle følge en stil og ikke finne noe som passer inn. Men med tid og litt leting med lykt og lupe, så finner jeg jo som regel det jeg vil ha.


I fjor vår og sommer bestemte vi at frøken Pre Teen sitt rom trengte en oppussing. Da planleggingen var helt ferdig, bestillinger var sendt på tapeter fra Nederland og sengetøy og diverse annet fra Usa, la jeg ut dette innlegget om rommet. Jeg visste at jeg ikke ville legge ut noe om rommet før alt var ferdig planlagt, og jeg har heller ikke lagt ut beskrivelser av alt som skal være der. Noe må jo være overraskelser også...


Da var det utrolig irriterende at jeg plutselig kom over DETTE på nettet! 9. desember erklærte Pantone at PANTONE® 18-2120 Honeysuckle er årets farge i 2011! Når Pantone sier at dette er FARGEN, kan vi være sikker på at både interiør- og motebutikker kommer til å bugne av fargen. Er det noen designere hører på, så er det nettopp Pantone. Og DA blir jeg litt sånn... oppgitt... Ja, hvis "alle" skal ha en farge, så har ikke jeg lyst på den samme hjemme. Jeg liker som regel de fargene som dukker opp i butikkene hvert år jeg, det er ikke det. MEN når en farge er på mote, så vet vi med sikkerhet at den snart er av moten igjen. Og jeg kan jo ikke drive å pusse opp hvert år heller. Eller, hadde jeg vært lur og MALT en vegg i rosa, så kunne jeg bare malt over med gult nå, men det er litt dumt når man har bestilt DEN lekre (og litt dyre...) tapeten. Man kan liksom ikke bare male over etter et år da.Jeg er ikke den som pleier å følge opp motefarger i interiøret, så selv om det nå blir lett å finne tilbehør i rosa til frøken Pre Teen, så har jeg blandede følelser. Når hun selv i tillegg like etter at bestillinger var lagt inn, sa at hun ikke var helt sikker på om hun ville ha rosa, (og jeg ble litt irritert fordi alt var bestemt og bestilt, og sa at hun værsågod bare MÅTTE ha det!) så kan jeg vel si at rommet, eller de rosa detaljene er under sterk revurdering. Heldigvis er den ROSA allerede blitt negradert til aksentfarge og vil kun befinne seg på én vegg og litt tilbehør, og ikke alle fire som jeg skrev i et annet innlegg. Vi får se... Jeg synes fortsatt fargen er utrolig fin, og tapeten er bare superlekker! Men om frøken Pre Teen ikke vil ha den, så skal jeg ikke tvinge henne. Ikke nå som fargen er blitt mote. Må jo lære henne å være individualist...?

Etter all denne dårlige reklamen for fargen ROSA, lurer jeg på om det er noen som har lyst til å kjøpe en LEKKER knallrosa tapet fra Eijffinger? Topp mote i år, og liker du rosa, kan du ha den så lenge du vil. ROSA er en flott aksentfarge til rom for jenter (og tøffe mannfolk) i alle aldre. Den er KANSKJE til salgs. ;-)2 kommentarer:

 1. Neitakk...sitter å klør meg i hodet over hvilken farge bordet burde få nå !!grrrr...sånn er det med oss som har talent til dette her vet du...hoooohooo

  Klem

  SvarSlett
 2. Hei lag rommet som du tenkte deg, uansett er det ingen som kommer til å få likt rom uansett eller at den tapeten blir å finne på et ungdomsrom(de fleste maler bare).... Det kommer til å bli sååå lekkert og ikke gi deg! Håper jeg får gleden av å se resultatet:)

  Ha en fin helg:)

  Klem fra Brit Olaug

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å sende meg en hyggelig kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...