BESØKSADRESSE:

Vestre Karmøyveg 569, 4274 STOL
Telefon 91102186

Åpningstider:
Mandag: 14.00 - 20.00
Tirsdag: 14.00 - 20.00
Onsdag: Stengt
Torsdag: 14.00 - 20.00
Fredag: 14.00 - 20.00
Lørdag: 12.00 - 17.00
Søndag: Stengt

MAILADR: bruktoggront@gmail.com

fredag 19. november 2010

Tenåringsrom

Min lille frøken preTeen trenger å pusse opp rommet sitt. Jeg mener det, hun er forsåvidt fornøyd. Rommet har nå lyse grønne vegger, og en vegg med tapet fra Osborne & Little, fra Tara caollection, tapeten med kolibriene heter Grove Garden. NYDELIG!

MEN, den er også "utslitt", har merker etter tape og bruk. Slik er det gjerne når man bruker papirtapet på et barnerom hvor eieren liker plakater og venninnetegninger. Så nå har altså mor bestemt at frøken preTeens rom trenger en make over.

Vi har diskutert og blitt enig om fargeskjema, som da blir sort, hvitt og rosa, som i sjokk-rosa. Tapet er bestilt og mottatt, møbler er bestemt,  mott-behandlet og står nå klare til sparkling og maling. De blir sorte. Frøken preTeen har en forkjærlighet for alle jenter (fra 8 til 23, som de sa på NRK MP3 i går) sin yndling, Justin Bieber, og ville tapetsert veggene med plakater av ham hvis hun hadde fått lov. Nå er ikke jeg verdens strengeste mor når det kommer til plakater, hun har hatt masse hester og film- og popstjerner på veggene til nå.

Men nå som rommet blir helt nytt og stilrent, blir det nok ikke plakatvegger som sådan. Vi har inngått et kompromiss, hun får lov å ha plakater, men de skal rammes inn! En bildevegg er fint, og mor går med på at alle bildene er av JB, altså hvis de er innrammet.
 
Et moodboard av rommet til snuppa, passer vel til en frøken preTeen dette?

3 kommentarer:

 1. Heia Laila, det er nok en liten preteen i meg og ser eg, så fantastisk flott, har planer om å ta soverommet hjemme snart, kanskje det må bli sånt:-))

  Kos deg i helga.
  Klem Åse.

  SvarSlett
 2. snakk om å være blåst i hodet !!

  Da jeg fikk den røde. Du har stemt trodde jeg at jeg ikke kunne stemme på mer enn en blogg :)

  Du har nå min stemme. Konkuranse menneske jeg vet du :) Takk for at du stemmer vennen :)
  Det har vært så mye her....du aner ikke..jeg har vært og er sååå langt ned, men jeg viser det ikke på bloggen. Jeg vil være bid utad :) det er på en mate min terapti

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å sende meg en hyggelig kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...