BESØKSADRESSE:

Vestre Karmøyveg 569, 4274 STOL
Telefon 91102186

Åpningstider:
Mandag: 14.00 - 20.00
Tirsdag: 14.00 - 20.00
Onsdag: Stengt
Torsdag: 14.00 - 20.00
Fredag: 14.00 - 20.00
Lørdag: 12.00 - 17.00
Søndag: Stengt

MAILADR: bruktoggront@gmail.com

tirsdag 5. april 2011

NIB utfordring april - DIY
Min siste make-over er ferdig. Litt Hollywood på en regntung tirsdag: Dette er en del av en gammel hylleseksjon fra 50- eller 60-tallet, en sak de fleste (inkl meg) ikke ville sett to ganger på for kort tid siden. Nå begynner mange å få øynene opp for mulighetene med disse enkle møblene. De er ikke vanskelige å gi et helt annet inntrykk. Jeg likte skyvedørene spesielt godt...


Den var slitt og trengte en oppshining. Jeg kunne beholdt treverket og beholdt funkis-looken, men denne gangen hadde jeg lyst til å gjøre noe helt annet.  Problemet mitt er ofte å få én idé og holde meg til den. Jeg har bestemt meg, men så finner jeg nye idéer underveis. Denne hyllen skulle bli hvit, den skulle ha Marilyn tapet på dørene og sort tavlemaling inne i hyllen.


Da jeg var ute og så på knotter, som skulle være diamanter, falt jeg for noen som var lilla. Ikke helt planen, men jeg tenkte at det var fint med litt farge mot det sort/hvite. Inne i hyllen gikk så planen fra sort tavlemaling til lilla, matt maling.


 Forrige uke hadde vi fått en meget spesiell tapet i butikken. Vi fikk en rull i grått og en i - nøyaktig - samme lilla farge som de knottene jeg hadde kjøpt... Ja, så da "måtte" jeg bare ta den, selv om den er ufattelig dyr!
(fargen er lilla, selv om den ser mer rosa/brun ut på bildene, jeg får skylde på dårlig lys da jeg knipset. Den riktige fargen viser på ferdig-bildene)


Nå har denne slitne seksjonen fått nytt liv, og jeg ble fornøyd. Kan brukes som vanlig seksjon, skoskap, tv-skjenk eller hva fantasien tilsier.
Jeg har tre slike deler, og jeg har andre planer for de andre to. Følg med!

Laila

4 kommentarer:

  1. Ja, det ble stilig gitt! Elsker tapeten dere har brukt! Har i grunn skikkelig sansen for møbler fra både 50-, 60- og 70-tallet jeg..men klart, det er alltid noe som er bedere enn annet.

    Hvor holder dere egentlig til?
    Hadde vært spennende å titte*smile*

    SvarSlett
  2. Ble flott! Peronlig ville jeg faktisk ha beholdt den i orginalfargen, men med de nye skapdørene - synes den var lekker slik :-)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å sende meg en hyggelig kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...