BESØKSADRESSE:

Vestre Karmøyveg 569, 4274 STOL
Telefon 91102186

Åpningstider:
Mandag: 14.00 - 20.00
Tirsdag: 14.00 - 20.00
Onsdag: Stengt
Torsdag: 14.00 - 20.00
Fredag: 14.00 - 20.00
Lørdag: 12.00 - 17.00
Søndag: Stengt

MAILADR: bruktoggront@gmail.com

torsdag 21. april 2011

GOD PÅSKE!

Jeg vil ønske alle mine gamle og nye lesere en riktig god påske. Her skinner solen og det er godt og varmt. Jeg har tatt ferie fra malingen og nyter dagene ute. Jeg har til og med fått plantet litt i hagen. Så nå er det litt koseligere der ute. Vi støpte dekke i mesteparten av hagen i fjor, og har bare et par bed til planter. Har ikke tenkt å bruke tid på hverken plenklipping eller luking, så her blir det minimalt. Nå har jeg fått plantet litt sommerblomstrende Rhododendron som jeg er så glad i (håper de overlever her ved sjøen, de tåler jo ikke så mye salt) og vårstauder, og til og med en kanelbjørk. De samme plantene jeg hadde i det forrige huset, og som jeg har savnet. Nå trenger jeg sårt levegger slik at jeg kan plante litt peoner og sartere planter. Jaja, de første plantene i denne delen av hagen tok bare fire år å få på plass, så jeg har jo god tid. 

Det var litt om det som skjer privat, når det gjelder butikken, har vi åpent på lørdag som vanlig, og ellers er det bare å se etter skiltet i veien.Ønsker dere god påske med disse søte bildene. Jeg har skrevet ut siluetter på gamle boksider og rammet inn. Søte, ikke sant?


 

2 kommentarer:

 1. God påske !
  Nå ble jeg litt nyskjerrig på hvordan en kanelbjørk ser ut. Måtte rett og slett google litt. Kjekt med litt hageinspirasjon. Her har vi alt for mye plen ( eller mose) , og altfor lite blomster. Må gjøre noe med det i løpet av sommeren, eller om et år eller to.

  SvarSlett
 2. Hei :)

  Tusen takk for tilbakemelding på min blogg:)
  Livet er tøfft, og jeg velger å skrive ut min frustrasjon over forskjellene vi føler så sterkt på kroppen. At du skrev noen hyggelige ord, gjør at jeg ønsker å fortsette med det :)Du har veldig mye fint å se på her, så jeg stikker nok innom igjen:) Ønsker deg ei strålende uke:)Klem fra Lille My.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å sende meg en hyggelig kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...