BESØKSADRESSE:

Vestre Karmøyveg 569, 4274 STOL
Telefon 91102186

Åpningstider:
Mandag: 14.00 - 20.00
Tirsdag: 14.00 - 20.00
Onsdag: Stengt
Torsdag: 14.00 - 20.00
Fredag: 14.00 - 20.00
Lørdag: 12.00 - 17.00
Søndag: Stengt

MAILADR: bruktoggront@gmail.com

mandag 16. april 2012

Et lite hallo...


Akkurat nå sitter jeg her og designer noen veggord jeg har fått bestilling på. Det har blitt en del Justin Bieber den siste uka, så det var gøy med noe litt annet.

Denne veggdekoren laget jeg forrige uke, det er til vinneren av konkurransen jeg hadde, og hun har valgt seg en dekor i hvitt som hun skal ha på sin rosa vegg:


Egentlig skal jeg male, for nå er det nesten tomt i butikken... Iallefall for skjenker og skap. Jeg får henge i å bli ferdig med veggdekorene, slik at jeg får noe å selge ;-)
I morgen er det åpent på butikken igjen, Både Åkra og Langåker. Velkommen innom!


3 kommentarer:

 1. Gurimalla så flink du er. Kanskje jeg skal bestille et skilt til døren for verkstedet mitt? ca 20x30cm.
  Når det gjelder trekking bruker jeg å spe på gamle gressmadrasser med et lag med nytt og spenstig gress. Regner ikke med at du har det, men over bruker jeg en vattype som er av bomull/ull som rives og formes godt over gressmadrassen, Til slutt legger jeg ett lag med vatt. Slik du får kjøpe på Stoff og Stil (kan bestilles) og lappeteppe butikker. Den bør være litt tykk.
  Lykke til.
  Blir glad for pris på dekor til døren :))

  Hilsen
  Randi

  SvarSlett
 2. Du kan jo feks bruke en tynn skummadrass også.

  SvarSlett
 3. Heia. Nå har jeg tenkt på dette skiltet. Og sjablong blir kult. Hadde tenkt sort bakgrunn og gullskrift i en gammel ramme. Slik som gamle skilt var. Men jeg vet ikke hvilken font jeg skal velge. Jeg skal ha firma navnet på : Puffen møbeltapetsererverksted (mange bokstaver) kanskje bare Puffen verksted og navnet mitt under? Har du ide til litt gammel font eller har du bare faste fonter du bruker?
  Randi

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å sende meg en hyggelig kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...