BESØKSADRESSE:

Vestre Karmøyveg 569, 4274 STOL
Telefon 91102186

Åpningstider:
Mandag: 14.00 - 20.00
Tirsdag: 14.00 - 20.00
Onsdag: Stengt
Torsdag: 14.00 - 20.00
Fredag: 14.00 - 20.00
Lørdag: 12.00 - 17.00
Søndag: Stengt

MAILADR: bruktoggront@gmail.com

søndag 4. juli 2010

mens vi venter på at malingen skal tørke...

Venter du barn? Eller skal noen du kjenner, ha barn? Denne kurven er perfekt som en første seng, eller en koselig plass for Baby på verandaen. Den har nemlig skygge... Trenger nytt trekk i kurven og skyggen, men ellers er den fin. Jeg har tenkt å male den hvit, så om du liker den best i natur, må du skynde deg. Ja, eller om du vil ha den malt, men ikke i hvit. Hva med turkis, eller rosa?
Den første tallerkenhyllen ble solgt på et blunk, så hvis du vil sikre deg en hylle til tallerknene dine, til barnas bøker, eller stilettskoene, må du være kjapp. Denne er i teak, men jeg kan male den på bestilling.

En stol som hadde et grusomt stoff i grønt og fersken striper, har begynt å bli ny. Bare det å trekke av det gamle stoffet, hjalp. Under var dette nydelige stoffet i velour i bruntoner. Både sete og rygg har samme stoffet, men ser du hvor forskjellige de virker etter hvor lyset kommer fra? Hadde det vært helt, hadde jeg beholdt det, men dessverre har noen klippet av stoffet i hjørnene. Skjønner ikke hvorfor.
Men, men, males og trekkes om skal den iallefall. Har en plan...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å sende meg en hyggelig kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...