BESØKSADRESSE:

Vestre Karmøyveg 569, 4274 STOL
Telefon 91102186

Åpningstider:
Mandag: 14.00 - 20.00
Tirsdag: 14.00 - 20.00
Onsdag: Stengt
Torsdag: 14.00 - 20.00
Fredag: 14.00 - 20.00
Lørdag: 12.00 - 17.00
Søndag: Stengt

MAILADR: bruktoggront@gmail.com

fredag 30. juli 2010

Fredag...

Det fine været forsvant like fort som det kom, men vi hadde ikke så aller verst vær i Kongeparken i går. Det var nesten 19 grader da vi kom i 11-tiden, det var opphold og bris. Egentlig akkurat passe til å "springe" rundt fra karusell til karusell. Ungene koste seg, og fikk tatt både Nordavind og Berg- og dalbaner. 

Ja, sistnevnte var til og med jeg med oppi. "Det så jo ikke så ille ut fra bakken"... Var så redd at jeg LO hele turen. Joda, kan vel innrømme at det var LITT moro. Skrekkblandet fryd! Jeg klarte såvidt å få ungene med meg før de stengte siste porten. Klokka 18.05! Så for vi på Ikea og spiste. En liten runde eller tre ble det også. Ungene var vanskelige å få med seg, så jeg ser for meg mange kjekke handlerunder etterhvert. Når vi var hjemme?? Ehem, tiden flyr fort, og jeg slapp ungene av der de skulle overnatte kl 22.45... Jaja, det er sommerferie.

"Og alle var enige om at det hadde vært en kjekk dag!"

Nå er det "off to work" og så skal jeg male i kveld. Begynner å bli en fast fredagssyssel det... Mens andre spiser pizza og ser en god film, koser jeg meg med å male møbler. Holder på med noen av de flotte tallerkenhyllene sønnen min lager for salg. Tar også imot bestilling på andre str og farger. Bare å ta kontakt for å diskutere ønskene dine.
Her er to varianter og to forskjellige farger han allerede har laget.
Den øverste har tre profilerte tallerkenhyller, profilerte lister og hylle nederst. Fargen er spesialblandet, men ligger ganske nær fargen Refleksjon.

Den nederste har fire tallerkenhyller med samme profiler som den over. Den er større, 80 cm bred og 90 cm høy. Den har buet kant både oppe og nede og plass til kroker under (de er snart på plass, hyllen trenger bare et strøk til med maling først!). Fargen er en gammel blåfarge, veldig fin til hvitt porselen med mønster i én farge, f.eks rødt som her, men også nydelig til både brunt og blått. Ja, den går til de fleste farger.

PS husk at vi har åpent i morgen!

1 kommentar:

  1. Hyllene er ganske enkelt kjempeflotte. Pynten er også veldig fin, og det samme gjelder fargene.

    Jeg har kjøkkenhylle som min datter har laget, så derfor blir det ingen bestilling fra meg.

    Klem fra Astrid

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å sende meg en hyggelig kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...