BESØKSADRESSE:

Vestre Karmøyveg 569, 4274 STOL
Telefon 91102186

Åpningstider:
Mandag: 14.00 - 20.00
Tirsdag: 14.00 - 20.00
Onsdag: Stengt
Torsdag: 14.00 - 20.00
Fredag: 14.00 - 20.00
Lørdag: 12.00 - 17.00
Søndag: Stengt

MAILADR: bruktoggront@gmail.com

tirsdag 20. juli 2010

Noen prosjekter...

Gamle broderier kan brukes til så mangt. Disse tror jeg skal bli gulvputer...

Et av flere gamle bord som står i oppussingskøen. Det blir mange sene kvelder framover. Det mangler dessverre en skuff, så her må det gjøres noe. Har noen idéer. Dette bordet har vært malt i mange flotte farger opp igjennom årene, så kanskje det får en av de gamle fargene? Den som venter, får se...

Tallerkenhyllene har jeg vist før, og de er supre til alt mulig. Dette er prototypen som endelig er kommet opp på veggen, modellen som selges har litt bredere pyntelister foran, for bedre styrke og stabilitet. (Modellen i butikken skal endres, slik at det man ser, er det man får...) Valgfri farge, og kan leveres "nymalt" eller "slitasjemalt". Denne har ikke slitasjemaling, men den neste får både en annen farge og slitasjemaling. Den blir kjempefin, den også. Gleder meg til å vise den.

Flere andre prosjekter ligger på vent, har så mye jeg har lyst til å lage og pusse opp. Dette er en fulltids-, for ikke å si fulldøgnsjobb... Døgnet skulle hatt maange flere timer.

1 kommentar:

  1. Slike bord er så flotte, og du klarer helt sikkert å gjøre det fint.

    Jeg vet ikke om det er noe glupt forslag, men en gammeldags blondegardin kan du jo henge opp eller hengsle en plankebit og sette på et gammeldags håndtak eller knott.

    Gleder meg til å se resultatet.

    Klem fra Astrid

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å sende meg en hyggelig kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...