BESØKSADRESSE:

Vestre Karmøyveg 569, 4274 STOL
Telefon 91102186

Åpningstider:
Mandag: 14.00 - 20.00
Tirsdag: 14.00 - 20.00
Onsdag: Stengt
Torsdag: 14.00 - 20.00
Fredag: 14.00 - 20.00
Lørdag: 12.00 - 17.00
Søndag: Stengt

MAILADR: bruktoggront@gmail.com

mandag 20. februar 2012

En helg forbi...Denne helgen har jeg ikke fått gjort så mye butikkaktig. Frøken Teen har hatt fødselsdag, og da er det andre ting som er litt viktigere, som å bake og stelle til fest. Lørdag hadde hun venninnene på bursdagsfest, og hun laget cup cakes til gjestene. Jeg mekket til frosting i tre farger og hun tryllet fram de nydeligste dekorer.


De hadde visst kost seg, både med maten og lekene. Iallefall så det ganske ryddig ut da festen var over, ikke såå mye tegn til matkrig som etter tidligere fester...

Det var mange nye fjes for mamma'en, for alle klassene blir laget helt på ny når de begynner på U-skolen her i byen.Koselig å møte nye jenter, men jeg fikk ikke akkurat blitt kjent med dem, for både jeg og mann min ble kastet på dør med streng beskjed om å ikke komme hjem før kl 23.00.


 Så vi koste oss med restaurantbesøk i flere timer og dro på langtur i bilen etterpå. men det er jammen meg rart, vi sier vi ikke får tid til å gjøre ting sammen uten barn, og når vi får sjensen, sitter vi og ser på klokka og sier ting som " nå er det bare to timer, tjue minutter og 40 sekunder til vi kan gå hjem (det med sekundene er vel kanskje å overdrive liitt, men vi så MYE på klokka)


Søndagen gikk med til dåp, dåpsbarnet var nydelig, maten utsøkt og selskapet upåklagelig. Vi koste oss masse, og var ganske slitne av mat og godt selskap da vi kom hjem og sank sammen i sofaen. Om kvelden ba vi naboene (pappa m. familie) over på restelag etter jentefesten. Frøken Teen syntes det var greit med et minifamilieselskap, men vi skal selvfølgelig ha ordentlig familieselskap en av dagene.


 Håper dere også har hatt en fin helg.
Jeg ville egentlig bare vise bilder av det nydelige bordet mitt som fikk komme hjem før festen, men snakket meg visst litt bort. Men er det ikke flott? Som nevnt i dette innlegget, er det designet av meg etter en god dose inspirasjon fra Slettvoll...


1 kommentar:

 1. Hei. Helt ny på Bloggen din. Søkte på selv lagde bord,og ditt kom opp.
  Kjempe fint. Helt målløs. Bedre enn originalen.
  Har tenkt å lage meg ny bord plate på spisebordet,og skal bruke planker og beise dem .
  Ha en fin kveld.
  Line

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å sende meg en hyggelig kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...