BESØKSADRESSE:

Vestre Karmøyveg 569, 4274 STOL
Telefon 91102186

Åpningstider:
Mandag: 14.00 - 20.00
Tirsdag: 14.00 - 20.00
Onsdag: Stengt
Torsdag: 14.00 - 20.00
Fredag: 14.00 - 20.00
Lørdag: 12.00 - 17.00
Søndag: Stengt

MAILADR: bruktoggront@gmail.com

tirsdag 28. februar 2012

Vanskelig å lese kommentarer hos meg?!?


De siste dagene har jeg fått beskjed på mail og FB fra blogglesere om at det er vanskelig å lese og legge igjen kommentarer på bloggen min. Det kommer opp en side som reklamerer for å tjene penger på bloggingen når folk trykker på kommentarene... Jeg har ikke lagt til denne siden, så jeg måtte virkelig gruble for å finne ut hva som kunne gjøre det. 

Jeg får opp denne siden selv hos noen av de bloggene jeg leser, og måtte derfor bl.a fjerne en link til en konkurranse forrige uke som fikk "blogging for money"-siden til å poppe opp. Denne siden legger seg foran det eksisterende vinduet, og det er egentlig bare å trykke på krysset oppe til høyre for å fjerne den, men jeg synes ikke mine lesere skal behøve det, så jeg fjernet derfor den linken. Synd, for det er en fin konkurranse!

For et par dager siden, begynte dette igjen, og jeg tenkte at "nå har jeg fått virus"! Ja, iallefall, jeg måtte begynne å vri de små grå for å finne ut hva min blogg og den andre bloggen hadde til felles. Jeg fant ut at det måtte være den lille "klokka" som teller Online lesere som gjorde det. Telleren fra RadarStats er nemlig det eneste nye jeg har lagt til de siste dagene. 

Nå har jeg fjernet den, og håper at alle kan gå inn på kommentarene uten problemer nå. Test gjerne... Og får du opp denne reklamesiden, gi meg gjerne beskjed på en kommentar (kryss vekk den siden som kommer foran denne, så kommer den vanlige kommentarsiden opp), e-post eller via facebook.

1 kommentar:

  1. Takk for dette Laila! Dette har ergret meg veldig. Reklame når man er klar for å kommentere, knis...DET går ikke!
    Generelt har det vært vanskeligere,tongvindere og mer tidkrevende når man skal kommentere på Blogspott. Tenkte kanskje det var forde jeg hadde Wordpress selv og at de derfor ikke vil ha inn det like lett. Må som regel prøve flere måter;Kommenter som.
    Uansett Laila du har en blogg som er såååå VELDIG i MIN ånd så jeg gir meg ikke!!! Jeg koser meg med å titte innom hos deg:):):)
    En fin dag ønskes deg fra putekunstneren på Nesbyen:)Klem

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å sende meg en hyggelig kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...