BESØKSADRESSE:

Vestre Karmøyveg 569, 4274 STOL
Telefon 91102186

Åpningstider:
Mandag: 14.00 - 20.00
Tirsdag: 14.00 - 20.00
Onsdag: Stengt
Torsdag: 14.00 - 20.00
Fredag: 14.00 - 20.00
Lørdag: 12.00 - 17.00
Søndag: Stengt

MAILADR: bruktoggront@gmail.com

onsdag 1. desember 2010

Åpent i dag, onsdag!

Endelig er det desember, kan tenke meg mange barn og interiørbloggere har ventet på denne dagen. Det er den store bloggemåneden, hvor kreativiteten virkelig får blomstre. Det får vi i butikken også erfare. Vi selger mye som det skal lages julekalendere, adventsstaker, juletreføtter, gaver osv  av. Bare fantasien setter grenser. 

Hva med en gammel bruskasse hvor man planter et lite, oppstammet grantre i den ene siden og virkelig fyller opp med hyasinter under og rundt treet? mellom løkene kan man legge mose. Koselig mange steder, men hva med å lage et overraskende tablå f.eks på badet? Det blir en nydelig stemning med lysrekke på treet, og kanskje under?

Bilde lånt fra bloggen Sjarmerende jul.  

Hva med en samling gamle juletreføtter brukt som lysestaker, f.eks som adventstake, eller bordlys? Eller fuglemater? (fyll den først med noe uspiselig, som f.eks grus, slik at ingen småspurver blir fanget på hodet nedi) Eller som urne til amaryllisen eller julestjernen? Eller rett og slett flere sammen, med en liten "juletreskog" som velkomst til gjestene? Eller trollhasselgreiner med julelys og kuler, eller kalendergaver?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å sende meg en hyggelig kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...