BESØKSADRESSE:

Vestre Karmøyveg 569, 4274 STOL
Telefon 91102186

Åpningstider:
Mandag: 14.00 - 20.00
Tirsdag: 14.00 - 20.00
Onsdag: Stengt
Torsdag: 14.00 - 20.00
Fredag: 14.00 - 20.00
Lørdag: 12.00 - 17.00
Søndag: Stengt

MAILADR: bruktoggront@gmail.com

søndag 5. desember 2010

Rosa jul??

Når andre pynter til jul, vasker og baker, ja, da får jeg lyst til å gjøre alt annet enn det. Så i dag har jeg begynt så smått på det lenge planlagte rommet til frøken Pre Teen. Jeg har planlagt det i mange måneder, så det føles godt å ha startet med noe. Nei, jeg har ikke fått malt veggene eller tapetsert...

Hun skal ha denne tapeten, Grand Cru fra Eiffinger

Men jeg har malt litt bilderammer og nattbord. Det blir ROSA vegger med ROSA rammer! Høres det kjedelig ut? Jeg synes det er spennende å blande matt og blankt, og man trenger ikke nødvendigvis flere farger. Nå har frøken Pre Teen hatt fargerikt rom i tre år, så nå skal det bli litt mer sofistikert og "voksent". Frøken Pre Teen blir jo frøken Teen i februar, så nå må barnerommet vike for ungdomsrommet.

Eksempel på vegg og rammer ton-i-ton. Bazaar fra Eiffinger.

Jeg viste en collage tidligere, og det blir altså holdt i fargene Rosa, svart og hvitt. Veggene blir rosa, én vegg i tapeten på det øverste bildet, og resten i den lyseste rosa fargen fra samme tapet. Bilderammene blir blanke (Quick lakk) og i en litt mørkere farge. Inni rammene skal jeg ha tapet med struktur som jeg maler i en helt matt maling i samme farge som rammene, og der skal frøken Pre Teen samle alle plakatene, utklippene, tegningene og vennebildene sine, er planen. Har ikke helt bestemt meg om de skal festes med tegnestifter (må få tak i porøse plater egnet til slikt...) eller sånn "tyggegummi-greier". Kanskje det siste er det beste, da slipper vi hull i rosafargen når hun flytter ting... I allefall, her er en sniktitt på hva jeg driver med mens "alle andre" pynter til jul.

Og et før-bilde... Passer ganske godt inn i stua, egentlig. Jeg elsker gull! Om det er Ut eller Inn bryr jeg meg ikke så mye om, gull er helt meg! Men jeg har egentlig nok, så det gjorde ikke spesielt vondt å male disse rosa...1 kommentar:

  1. Hei

    Jeg er så glad for at du er tilbake med bloggen din! Jeg tror vi alle har noen blogger vi kikker oftere innom enn andre og du har alltid vært en av mine favoritter:)Så gøy at du har åpnet butikk. Vi holder på å bygge hus og jeg har siden jeg så bloggen din lett etter tapeten du har på kjøkkenet, kan jeg spørre hva den heter? Synes det er en vrimmel, og supervanskelig å se i disse tapetbøkene. Mye lettere når du ser den på en vegg... Lykke til meg butikken. Gleder meg til å se resultatet av teenrommet. Mvh ELisabeth

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å sende meg en hyggelig kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...