BESØKSADRESSE:

Vestre Karmøyveg 569, 4274 STOL
Telefon 91102186

Åpningstider:
Mandag: 14.00 - 20.00
Tirsdag: 14.00 - 20.00
Onsdag: Stengt
Torsdag: 14.00 - 20.00
Fredag: 14.00 - 20.00
Lørdag: 12.00 - 17.00
Søndag: Stengt

MAILADR: bruktoggront@gmail.com

torsdag 26. august 2010

Blomster til deg som leser!

Skulle gjerne gitt alle sammen ekte blomster, men det får bli virtuelle, vakre tulipaner til alle som er innom og leser.

Jeg registrerte meg på bloggurat for en stund siden, for å følge litt med på hvordan vi ligger an lesermessig. Alltid spennende det, og jeg har jo noen tellere på bloggen også. Noen for å se hvor mange som er innom og noen for å se hvor de er fra. Bloggurat viser hvordan vi ligger an i forhold til andre. Vi ligger pr i dag på 644. plass på listene. Ikke så høyt oppe, så jeg har nå ikke tenkt så mye over det. Men i dag gikk jeg innom for å se litt nærmere, og til min overraskelse er vi helt oppe på 38. plass innen interiør, og 5. plass innen gjenbruk. Ikke verst etter to mnd blogging? Når man tenker på at det finnes hundrevis av interiørblogger, så er jeg veldig overrasket. (ps jeg vet at ikke alle bloggere er registrert på bloggurat, så det kan være veldig skjeve tall...)

Men iallefall;
Tusen, tusen takk til alle som leser bloggen vår, og til alle som liker den og sprer den videre. Jeg er veldig takknemlig!

Målet med bloggen er jo ingen hemmelighet, det er å få kunder til butikken. Derfor er det veldig hyggelig når det kommer folk innom og sier de har lest bloggen, og synes det så spennende ut. Og hvis vi i tillegg har det de kom for, så er det jo ekstra hyggelig.

Ps, Vindufolien er nå ankommet butikken, men den er populær, så vi har lite igjen. Vi bestiller selvfølgelig mer fortløpende, men er det noe som haster, så ta kontakt. Har lite igjen av enkelte størrelser.


Hvis flere vil legge seg til på Bloggurat, gjør du slik:
1. Først må du legge ut en link du får ved å trykke på registrer deg på bloggurat. Det ligger en link i høyre kolonne. Trykk på den og da kommer det opp en side, med en link. Den må legges i et innlegg!
 Da ser det slik ut:
"Nå har jeg registrert meg på Bloggurat"

2. Så må du pinge nettsiden din, http://bloggurat.net/ping/
Legg inn link til hovedsiden på bloggen din.
(Min er http://bruktoggront.blogspot.com)

3. Så får du en kode som du skal legge inn i sidefeltet på bloggen din, gå inn på "utforming" og "legg til gadget" "HTML/JavaScript" og legg den til. Da skal den ligge i sidefeltet. Du kan flytte den dit du vil ha den. Husk å lagre.

 4. Og hvis du registrerer deg på kartet, legger du den også i et vanlig innlegg.

Da ser det slik ut:
"Jeg har plassert min blogg i Åkrehamnnorske bloggkart"

3 kommentarer:

 1. Prøve og å registra meg der, men kje knø om eg får d t......For et løye oppsett på siå.......ka må eg gjør?

  SvarSlett
 2. Takk for forklaring.... får prøva igjen seinere ;)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med den gode plasseringen på blogguratet.

  Tusen takk for den vakre tulipanhilsenen.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å sende meg en hyggelig kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...