BESØKSADRESSE:

Vestre Karmøyveg 569, 4274 STOL
Telefon 91102186

Åpningstider:
Mandag: 14.00 - 20.00
Tirsdag: 14.00 - 20.00
Onsdag: Stengt
Torsdag: 14.00 - 20.00
Fredag: 14.00 - 20.00
Lørdag: 12.00 - 17.00
Søndag: Stengt

MAILADR: bruktoggront@gmail.com

mandag 2. august 2010

AnnaJohanna

Har dere besøkt jentene i butikken AnnaJohanna på Vea? Hvis du ikke har det, må du inn og se. De har både blogg og nettbutikk, i tillegg til vanlig butikk som er åpen hver onsdag.
Akkurat nå har de en  konkurranse gående, hvor en heldig vinner får et valgfritt produkt fra butikken deres. Alt du trenger å gjøre, er å gå inn på butikken, velge deg ut de tre produktene du liker best, trykk "liker" på dem, gå inn på bloggen og legg igjen en kommentar der du sier hvilke tre produkter du har valgt, samt hvilket av dem du vil ha dersom du vinner. Dette er mine tre favoritter:


Ser på spørreundersøkelsen vår at det er 3 som trodde navnet vårt hadde noe med grønnsaker å gjøre, og at det er ei som har kommentert at hun trodde det hadde med blomster å gjøre. Men storparten forstod fra begynnelsen at det hadde med miljø å gjøre. Jeg er fornøyd med det.
Som jeg sa til ei i dag, hvis navnet skaper diskusjon, så er det gratis reklame.  ;-) 
De som kommer innom for å kjøpe grønnsaker vil kanskje komme ut med noe helt annet? Om ikke annet, så noe å fortelle videre...
De som ikke kommer innom, går kanskje glipp av noe? 
Jaja, navnet skjemmer ingen, sies det, og da tar vi det med oss.
Navnet vårt forblir Brukt og grønt!
I tillegg til forrige innlegg, kan dere lese dette innlegget for å få mer forståelse hva tanken bak både navnet og konseptet "Brukt og Grønt" er.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å sende meg en hyggelig kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...