BESØKSADRESSE:

Vestre Karmøyveg 569, 4274 STOL
Telefon 91102186

Åpningstider:
Mandag: 14.00 - 20.00
Tirsdag: 14.00 - 20.00
Onsdag: Stengt
Torsdag: 14.00 - 20.00
Fredag: 14.00 - 20.00
Lørdag: 12.00 - 17.00
Søndag: Stengt

MAILADR: bruktoggront@gmail.com

søndag 1. august 2010

Navnet vårt - forvirrende?

Mange spør oss hvorfor vi heter "Brukt og GRØNT", og det er visst litt forvirrende. Jeg ville at butikken skulle hete noe annet enn brukt og antikk, det er liksom så mange av de som heter det. Jeg hadde også lyst til at navnet skulle vise at vi tenker på miljøet ved å bruke ting på ny. Grønt er jo synonymt med miljøvennlig, så derfor valgte jeg "Brukt og Grønt".

Vet at det er interiørbutikker som heter både Gult og Blått, og man vet jo ikke umiddelbart at det dreier seg om interiør, men forstår at det har med farger å gjøre, kanskje? Men når man først har funnet det ut, er et navn et varemerke, og da er det greit å ha noe folk kan huske (og uttale). 

Jeg synes navnet vårt er fint, og at det passer til konseptet som er gjenbruk og miljøvennlighet, men jeg er vel ikke heelt objektiv... Hva synes du? Er det forvirrende? Bør vi tenke på å skifte navn? Hva trodde du da du så navnet vårt første gang? Trodde du, som noen nevnte for meg i går, at vi selger grønnsaker?

Jeg har lagt til en spørreundersøkelse til høyre, og håper dere vil svare ærlig på den. Og legg gjerne en kommentar under dette innlegget for å si hva du mener.

4 kommentarer:

 1. Må gjo si jeg lurte fælt på hva brukt og grønnt var da jeg oppdaga det. Det var det som gjorde at jeg gikk innom og kikket. Syntes det var litt rart til og begynne med, men reagerer ikke nå. Forstår gjo meningen med det, og det er vel det viktigste.
  Du må bare beholde navnet. Hvem har sagt at alt skal ha en logisk forklaring på alt. Det er det som gjør det spennende og kikke innom:))

  SvarSlett
 2. Nå har jeg stemt, og da gjenstår kommentaren.

  Jeg synes på ingen måte at navnet er forvirrende. Første gang jeg var innom bloggen din, var jeg overbevist at dette måtte ha noe med miljø og gjøre. Tror kanskje det var ordet BRUKT som satte meg på den tanken.

  Jeg synes ikke du skal bytte navn.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 3. Syns det var kjempekjekt at dere har startet denne butikken "brukt og grønt" på øya her ute i vest.... Reagerte litt først på navnet, men tenkte ikke i grønnsaksretningen... Tenkte heller mer på litt nostalgiske blomster blandet sammen med brukte gjennstander....men det er kanskje fordi jeg er en smule hagegal....hm.

  Men uansett, jeg var nedom butikken deres i dag.. og kommer innom en annen dag. Kjempekoselig butikk. Falt litt for det hvite smale konsoltbordet med 2 bein...

  Koselig blogg - og jeg ville beholdt navnet! Det er et navn som en blir litt nysgjerrig på hva er...

  SvarSlett
 4. Hei på du:-) Synes ikke det er noe rart med navnet, tok an med en gang :-) Jeg har kjempelyst å komme å kikke hos dere, har dere åpent i morgen. Er stort sett onsdager jeg er på Karmøy og da er jeg pitte litt opptatt... ;-)
  Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen og mail... Innlegg om tallerkenhyller og butikk, kommer....

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å sende meg en hyggelig kommentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...